iarna nu-i ca …iarna

am si eu o dilema. dupa cum iti ziceam, peste o saptamana plec la munca.

prognoza meteo (daca e sa o credem) ne zice ca vor fi maxim 11 grade la bucuresti. cum eu plec cu avionu la ora 6 dimineata, presupun ca nu gasesc mai mult de 3 grade celsius. evident ca nu pot sa plec in mineca scurta.

aceeasi prognoza (pe asta o mai cred, ca e facuta de americani) ne povesteste cum ca la Miami vor fi 27 grade celsius. o mica diferenta.

nu am loc in bagaje de haine groase si nici nu-mi vine sa las cadou taximestristului haina de stofa. pe de alta parte nici nu vreau sa ajung acolo cu o raceala de toata frumusetea…

anu trecut, pe la sfarsitu lu aprilie nu stiam cum sta cu miami si cind am ajuns acolo cu haina pe mine dadeam foarte bine pe linga indivizii cu sepcutze, camasi inflorate si slapi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*