povestea ta de Gmail

gmail vrea sa-ti auda povestea. cum ai ajuns sa-l folosesti sau poate cum o vei face, ce iti place si de ce etc.

ter sa faci un film de maxim 30 secunde, il postezi pe youtube si dupa aia esti in atentia milioanelor de utilizatori.

eu am incaput sa-l folosesc de cind se dadeau invitatii pe sub mana. cautam un mail bun care sa mearga cu pop3 in outlook. la vremea aia foloseam go.ro dar spatiul de numai 10 mega si problemele mari pe care incepusera sa le aiba m-au determinat sa ma orientez.

nush de ce, dar yahoo nu mi-a palcut niciodata. iar hotmail nici atit. le-am folosit numai pt partea de messenger.

acum pot sa spun ca sunt unul dintre veteranii gmail din romania. si nu am gresit cind am facut pasul asta, prin vara lu 2004. de aia am si adresa de mail atit de simpla. e doar boio pe gmail. acum tre sa faci d-alea cu numele intreg sau cu “linie-jos”.

combinatia outlook 2007 – gmail este pt mine una invingatoare. nu folosesc imap, pt ca pop 3 este f bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Prima oară când am folosit GMail m-a prostit unul că cică e administrator pe acolo că nu ştiu ce, dar la vremea aia nu ştiam ca GMail aparţine de Google :)

  2. I love Gmail :X for ever. Au nişte opţiuni tare frumoase. Şi e de 10 ori mai sigur decât yahoo mail. De fapt e de 10 ori mai bun în orice decât yahoo. Tot google-ul nu numai mailul :D

  3. Numai ridicaţi aşa de mult Googleul, a apărut din ideea unor studenţi, nimeni nu se aştepta la vremea aia ca Google să fie unul dintre cele mai vizitate şi cunoscute siteuri de pe internet. Nu se ştie când o să apară o idee nouă şi bună, poate de data asta o sa fie a unui român .. :)

  4. Cui îi pasă dacă a fost ideea unor studenţi? Cui îi pasă că este unul dintre cele mai cunoscute şi vizitate (impropriu spuns) siteuri de pe internet? Serviciile pe care le oferă sunt net superioare concurenţei. Asta contează. Idee nouă şi bună, mult succes.

  5. Mie îmi pasă, asta demonstrează că orice site de succes sau orice sistem de operare există deoarece autorii acestora au fost niÅŸte studenÅ£i încăpăţânaÅ£i Cred că ar trebui să ii intereseze ÅŸi pe restul deoarece nimeni nu trebuie descurajat, cine ÅŸtie câte minÅ£i sclipite sunt în România, minÅ£i sclipite cu idei nedescoperite …

  6. Ce fac studentii romani? se apuca de facut motoare de cautare? sau nu stiu cum sa faca sa deblocheze un Iphone sau ce sa mai faca pt 50-100 ron?

  7. Ce fac studenţii români? Fratele unui coleg de clasă a câştigat Google Summer Code. Am amici in lista de messenger care fac sute şi mii de euro numai din programare web sau design, deci stai tu liniştit că românii sunt destul de deştepţi, dacă stai şi te gândeşti a2a limbă de la Microsoft este româna. Singurul lucru care ne lipseşte este originalitatea, în rest, avem tot ce ne trebuie, adică timp şi cunoştinte.

  8. Nici nu trebuie comentată “potenÅ£a” românilor în ceea ce priveÅŸte programarea. Sau orice alt domeniu ce implică creierul. E tradiÅ£ie deja ca studenÅ£ii buni să dispară pe la Microsoft (că tot vorbeai de ei). Åži, surprinzător nu ne lipseÅŸte originalitatea. Ci curajul, curajul de afirmare într-un mediu mult prea prost suportat (din toate punctele de vedere, material, moral, etc.) de mediu (economic, politic). Dacă cei ce se pricep ar avea curajul să se afirme, s-ar găsi soluÅ£ii. Oricum, să nu ne îndepărtăm de Google. Am uitat mai sus să spun cum am ajuns să-l folosesc. OBLIGAT :) m-a ameninÅ£at cineva că dacă nu folosesc invitaÅ£ia pe care mi-a trimis-o o să regret. AÅŸa ar fi fost.

  9. Google,in comparatie cu MSN si YAhoo ofera cele mai bune servicii gratuite.Mail protejat, si un motor de cautare de cateva ori mai bun ca Yahoo respectiv MSN

  10. Fiecare este bun, fiecare ofera ceva ce adversarul nu are. Faceti o mica diferenta intre serviciile oferite de google si cele oferite de Yahoo si o sa vedeti ca in ambele parti sunt lipsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*