Firefox 3.6 beta 1

Sunt adeptul folosirii variantelor beta de software. Si nu ma refer doar la Gmail care a stat ani de zile cu eticheta de “Beta”. Firefox este printre jucariile mele preferate atunci cind vine vorba de testat variante incipiente, asa ca nu puteam sa ratez noul 3.6 beta 1.

Nici nu a aparut oficial pe site-ul lor, ca l-am si luat la tranta. Partea cea mai buna este ca Nightly Tester Tool face toate add-on-urile sa lucreze fara probleme. In felul asta mi-am pastrat toate jucariile folositoare. Si lista mea cuprinde peste 35 extensii pe care le folosesc aproape zilnic.

Ceea ce mi s-a parut cel mai interesant este ca in primele ore de folosire Firefox 3.6 nu a crapat deloc. Mac-ul meu nu ma lasa sa folosesc si 3.5.3 in acelasi timp, dar l-am pastrat si pe el in Applications Folder, just in case…

Versiunile incipiente ale jucariilor Mozilla (care nu au aparut inca pe site) pot fi gasite aici.

Va mai povestesc despre Firefox 3.6, dar nu cred ca mai are rost sa ma intorc la 3.5 deocamdata…

update: nu imi place faptul ca Google Gears nu merge cu el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*