Noul MacBook Air

Clipul de descriere al noului laptop.

Apropo, jucaria vine fara Flash Player instalat! Cine vrea, poate sa-l downloadeze separat.

prima reclama pentru MacBook Air este aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu imi place. Nu mai are Backlit Keyboard, si nici IR. Cred ca o sa raman la MacBook Air-ul meu Late 2009.

  2. Imi place super mult , ma gandesc sa imi cumpar si eu unul dar nu de la noi ci din America insa nu prea stiu ce si cum sa fac , imi poti da un sfat …

  3. oare cum putem afla daca se incalzeste la fel de tare ca si AIR-ul vechi? eu tocmai am scapat de un air vechi care atunci cand se incalzea (in dreapta sus) mergea din ce in ce mai incet.

  4. Ok ! Bine ca nu exista problema cu hinge-ul acum ! La anu o sa introduca si backlit keyboard !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*