FaceTime pentru Mac

Prima versiune beta a FaceTime pentru Mac este de acum disponibila. L-am testat si eu cu Dan Paul. Eu pe Mac, el pe iPhone 4.

Nu pot sa zic ca este ceva ce ma tenteaza sa folosesc pe Mac, dar ma gandesc ca este o idee buna atunci cind nu esti acasa si vrei sa vorbesti cu ai tai folosind un iPhone sau un iPod Touch. Imaginea nu este tocmai buna – oarecum pixelizata, iar vocea are un delay. O pun si pe seama faptului ca in momentul de fata conexiunea mea lasa de dorit si lumina nu era tocmai buna.

Interfata este simpla si usor de folosit. Cind deschizi FaceTime ai 3 butoane: Contacts (preluate automat din Address Book), Recents si Favorites, toate pe fond negru ca si cele de pe iPhone.

La apeluri recente poti sa vezi si Missed Calls. Asta inseamna ca poti sa-ti lasi computerul deschis si sa vezi cine te-a sunat. Sunt curios daca poate cineva sa-ti lase mesaje video.

Apropo, ai observat ca la Noile MacBook Air, Apple nu mai spune ca sunt dotate cu “Webcam”, ci “FaceTime Camera”?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*