iPhone 3GS varianta pentru saraci

nu, nu e ala fara WIFI de la chinezi. dar in curind vom avea iPhone 3GS de 8GB. el vine mai intai in Canada. Detalii – intr-un screenshot primit de BGR.

ai da 99 euro pe unu? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. 99E la liber sau contract?raspunsul e da,l-as comanda si maine daca as sti ca e deja pe piatza.

 2. 99 $ costa in Canada la contract, la noi va fi peste 100 la contract mare desigur. Nu va faceti iluzii.

 3. o fi la 99E dar cred ca la abonament de 59E…cum fac meseriasii astia de la orange.
  Pai de ce e varianta pt saraci?..eu niciodata nu am folosit mai mult de 3-4 Giga…

 4. da, pentru ca oricum 16 gb mi se pare mult. Fiind mai ieftin si avand aceleasi functii, cred ca cel de 8gb ar putea fi un hit

 5. Daca nu as avea 3G de 16GB mi-as lua un 3Gs asa cu 8GB(daca ar fi 99 sau chiar 199 de euro la liber)

 6. La pretul asta sigur este cu abonament si cu unul destul de scump. Ca o analogie cel mai ieftin iPhone 3GS de la Orange costa 199 euro cu un abonament de 59 euro incheiat pe 2 ani. As fi dispus sa dau chiar si 299 euro pe un iPhone 3GS 8GB dar cu un abonament decent de pana in 10 euro.

 7. cred ca 4 giga sunt mai mult decat de ajuns… 8 sunt perfecti.. dar daca ar scoate acu iphone de 1 terra toata lumea l`ar vrea p`ala.

 8. Am avut un iphone 2g de 8gb si l-am dat.. acuma am un 3g de 16gb si credeti-ma ca nu imi ajung cei 16 gb, pt ca cele 3000 de wallpapere care le am in telefon. Ele ocupa 300 mb in pc iar in iphone ocupa aproape 2gb. plus ca am numarat ca am aproape 200 aplicatii si jocuri. nu mai spun de videoclipurile din mxtube sau muzica.. Deci pe scurt urmatorul meu tel va fi iphone 3gs de 32 gb. sper sa imi ajunga. Deci ca sa nu ziceti ca m-am abatut de la subiect. e moca 99 euro, dar daca apare si la noi, la orange va fi la acelasi pret ca actualul pt ca cei de la orange ne cred prosti. Eu nustiu cum pot sa zica unii de mai sus ca nu au ocupat mai mult de 3,4 gb de pe tel??? Pt ce tii telefonul asta frate ca sa puii 200 de contacte si sa vb la el??? testeaza-l, rupe-l in doua cu aplicatii si cu joace ca e Iphone. ganditiva ca igo europe are 1.6gb. america de nord inca 1gb si cu navigonul 1,7gb deci e 4,3gb. deci pana la 8 gb mai e un pas.. Plus ca urmatoarele jocuri ocupa din ce in ce mai mult, mai ales daca va fuziona cu psp-ul si fac jocuri impreuna,,scuza-ti-ma daca v-am plictisit . o zi faina

 9. @Bogdan: Scuza-ma ca te intreb, dar 4.3 GB ocupati cu harti ale unor tari pe care probabil nu le vei vizita niciodata sounds kinda … you know. 3000 Wallpapers care pe pc ocupa 300 mb si pe iphone 2 GB ? WTF? Totusi ce faci cu 3000 wallpapers? Home cinema? Eu am avut un 3G de 8 GB care statea mai mult gol chiar si cu zeci de aplicatii mai putin de 2 gb liberi nu am avut niciodata, acum am un 3gs de 16, daca era de 8 nu ma uitam la altceva peste el.

 10. Adica se poate cumpara unu? Daca vreau si eu un 3gs unde pot avea cel mai bun pret? Eventual, poate fi luat din State si trimis in RO? si asta de 8gb e la liber? Pe mine m-ar tenta un 3gs, dar nu la pret mare. Eu am luat 2g-ul din state cu 400 dolari, nu pot lua un 3gs la pretu de pe apple.com? 300 dolari.

 11. Eu am dat acum 2 zile pe un Iphone 3GS de 16 GB 500 de Euro. Zic ca e ok pretul avand in vedere ca in martie 2008 am dat aceeasi suma pe unul 2g tot de 16 GB.

 12. @Radu: De unde l-ai luat? La liber? Eu tot caut un iphone 3g la 8gb sau la 16gb, dar preturile lor la noi mi se par exagerate.

  p.s: frumos site-ul,felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*