noul Gmail

  am observat ca baietzii de la google mi-au dat de zi versiunea noua de gmail. la prima vedere se incarca mult mai repede. asta imi place.

daca totusi nu iti place versiunea noua ai posibilitatea sa treci la cea veche apasind un link situat in dreapta sus a paginii. (vezi screenshot)

atunci cind ai selectat un mesaj sau o conversatie ai mai multe optiuni.  printre ele sa “mutezi” conversatia sau sa selectezi mesaje asemanatoare.

am observat insa ca daca aleg interfata romaneasca nu am toate aceste optiuni. nu ca as folosi pagina romaneasca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. ce-ai pierdut la boio.ro | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*