iphone 1.1.2 out now

firmware-ul deja a fost publicat pe net. asta pt cei care vor sa-si faca upgrade dupa ce si-au busit telefonu.

pt cei care vor sa foloseasca telefonu in toate retelele, noul iPhone 1.1.2 nu le strica buna dispozitie. asta pt ca noutatie sunt f putine si oarecum nesemnificative gen afisarea bateriei in itunes, diacritice pt franceza si germana (deci si alte limbi in meniu) si alte maruntisuri legate de modem…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*