Project Glass

Mult-asteptatul Google Goggles nu vine prea repede, dar suna bine de tot.

Nu stiu cum va implementa Google ideea, dar cred ca cea mai buna solutie este ca display-ul transparent montat la ochelari nu este decit un display cu o camera atasata. El comunica intr-un fel sau altul cu un telefon mobil care face legatura cu diferite aplicatii (Foursquare, Google+).

Iar ochelarii arata asa:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Microsoft se pregateste pentru Project Glass | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*