training pt bloggeri

Asociatia Divers face o propunere bloggerilor. initial ea era adresata doar jurnalistilor, dar si bloggeri sunt primiti cu aceleasi brate deschise.

un training tinut de Dr. Wolfgang Schumann, profesor de stiinte politice si manager al companiei Agora-Wissen, specializata in folosirea tehnicilor new media in educatie.

pt ca nu am loc si timp sa postez tot comunicatu ia un link de la cji care a facut-o deja.

aaa si chestia buna e ca e in engleza. si nu oricine poate sa ajunga. ci numai cei care merita…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*