Concurs: Ultra Translator – pentru traducatorul profesionist din tine

Incerci sa gasesti o traducere pentru un cuvint si ceea ce iti ofera Dictionarul pe care il ai pe iPhone nu te multumeste? Well, atunci ai nevoie de “Ultra Translator“. Jucaria merge atit pe iPhone, iPad cit si pe iPod si … se lauda ca este cel mai bun online translator din AppStore.

Ultra Translator vine cu ceva in plus: traducerea se face simultan cu ajutorul Google, Microsoft si Pompt. Dar ai la dispozitie si o pronuntare in format audio a cuvintului sau propozitiei. In felul asta, nu trebuie sa stii limba respectiva. Poti doar sa pui traducerea vocala pe Speaker si sa ii explici interlocutorului tau din Japonia ce vrei sa stii. Dar asta nu inseamna ca poti sa scrii o fraza in limba romana si apoi sa o primesti in format audio in limbile de mai sus. Textele pronuntate sunt limitate la 500 caractere. Suficient, nu?

Traducerile pot fi vorbite in Engleza, Spaniola, Italiana, franceza, germana, portugheza, rusa, japoneza si coreeana. Si ai si multi-tasking suport. Interfata este simpla, dar isi face treaba repede.

Ultra Translator costa 2 dolari in AppStore.

boio.ro pune la bataie 3 coduri-cadou pentru cititorii fideli. Tot ce ai de facut este sa parcurgi pasii de mai jos:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Ultra Translator” pe boio.ro http://is.gd/ecqX0 @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Comentariile cu numerele 1, 5 si 10 castiga. Atentie: comentariile nu apar pe boio.ro decit dupa ce sunt moderate de mine, asa ca nu se stie cine castiga. Mai multe tweet-uri insotite de comentarii – mai multe sanse de castig. Ca sa vezi ordinea exacta a comentariilor, trebuie sa ai JS (IntenseDebate) dezactivat.

Castigatorii sunt: Cristi, Deltady si claud3lu.

19 Comments

  1. O aplicatie buna cu expresii fixe dar cu voce (inclusiv romana ) este Lingopal , e bine ca merge fara internet , pt cei ce nu au .

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Concurs: Ultra Translator – pentru traducatorul profesionist din tine | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*