Win7 Tablet versus iPad

Cui ii e dor de un Start menu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. net superioara tableta cu win 7 pe ea, cu moduri de conectare variate(usb,sd card,hdmi) si in plus are office. foarte prietenoasa la prima vedere si mult mai rapida decat ipad-ul. as alege-o pe loc dintre cele 2 tablete.

 2. tableta cu win7 are o mare problema, aceasi problema care o are si windows mobile. ruleaza un SO facut pentru a interactiona cu el cu un pointer … si aici pierde mult.

  inchipuie-ti ca esti in metrou/autobuz/tramvai/masina/tren. vrei sa lucrezi ceva/sa te dai pe net/ sa te joci. acum alege aplicatia din start menu in timp ce mijlocul de transport face hatza-hatza cu tine. crezi ca ai vreo sansa sa atingi unde trebuie ecranul ?

  la telefoanele mai vechi cu windows mobile existau butoane hardware. faceau viata mai usoara .

  as alege iPad ul.

 3. tastatura de pe tableta win7 mi se pare ca e desenata absolut jenant
  @george chiar ca iti vine sa cauti mouse-ul la cum e facut meniul, ceea ce mi se pare ca e un mare fail, avand in vedere ca e cu touchscreen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*