Noul album Evanescence poate fi pre-comandat

Si odata cu el, trupa a lansat si un video pentru primul single al albumului – “What you want”. Imaginea Evanescence e mult schimbata.

Albumul, intitulat “Evanescence”, costa 9.99 dolari pe iTunes si contine 12 piese. Varianta Deluxe are 4 track-uri in plus si un DVD cu inregistrari din studio si interviuri cu Amy Lee.

De astazi avem si al doilea single – “Made of Stone”. Poti sa il asculti gratuit aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Extraordinara voce…dupa esecul cu The Open Door sper sa avem parte de un disc bun.
    La prima vedere imi par mai comerciali, mai “away from the dark side”, dar vom vedea dupa ce ascultam tot albumul.
    Oricum ar fi, “Fallen” ramane pentru mine sus de tot in preferinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*