Parcheaza corect cu iPhone

Abia astept momentul in care o jucarie din asta o sa-ti si conduca masina. Stiu citeva persoane care ar avea nevoie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ce tare e tipul care se holbeaza :)) chiar ca e tare aplicatia… pai sa o lanseze sau are nevoie sa introduca ceva nou in iPhone 5 ca sa isi faca treaba respectiva :)

  2. da cum spune si sorin, sistemul deja existent ar putea sa fie adaptat pentru un telefon destul de usor cred. ar trebui decat 2 butoane. acceleratie si frana. mai greu ar fi la cutia de viteze dar sunt sigur ca exista solutii

1 Trackback / Pingback

  1. IPhone parking | Bogdan Pater

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*