Doua melodii de week-end

Le fur de la Florin pentru ca imi plac foarte mult.

Mai intai un rap din Republica Moldova. Nu stiu de ce ne-am obisnuit ca Moldova sa ne dea doar Dragostea din Tei, Pavel Stratan sau Zdob si Zdub. Nu stiam ca pot sa apara si rapperi care cinta bine.

Kapushon feat. Smally – Home

A doua piesa este de la Skrillex. Florin o numeste muzica viitorului. Are un sound genial dublat de un video foarte bun.

Skrillex – First of the Year (Equinox)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Mi-a placut foarte mult melodia lui Kapushon feat. Smally. Si versurile sunt reusite. Iti multumesc ca ai scos-o la lumina.

  2. am facut recent o vizita la Chisinau si am ramas uimit cat de bine se dezvolta generatia de rapperi. Acum la ei e cam ce era la noi acum 10-15 ani, referitor la muzica locala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*