Nokia (Dumbphone) 105

Nokia au o istorie frumoasa legata de telefoanele mobile normale. Si vad ca in 2013 inca mai vin cu astfel de terminale. Ceea ce nu-mi place este ca ei merg pe o anumita idee de design care este, din start, gresita.

Nu ma refer la meniu sau aspectul general al telefonului, ci la taste si butonul ala patrat de sub ecran. Nokia 105 nu face exceptie de la ideea asta. E aiurea sa dai volumul mai tare din butonul patrat intimpul convorbirii, iar tastele nu poti sa le simti pe intuneric.

Jucaria are si parti bune: costa doar 15 euro si bateria tine pina la 35 zile.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. in general se cumpara destul de bine telefoanele de genul asta. in special de companii, firme care vor sa dea telefoane la angajati. de fapt consumatorii de rand nu cred ca mai cumpara asa ceva. gasesti telefoane destul de inteligente si la 100$. nici eu nu suport tastatura aceea de cauciuc. am vazut ca se toceste in timp, si chiar se poate rupe. insa au si modele frumoase cu butoane normale. folosite doar pentru vorbit mi se par super ok. sunt foarte usoare, au semnal bun, iar bateria tine o vesnicie.

  2. Se rupe in timp = se rupe in 12-16 luni … la pretul aparaului si faptul ca odata la 12 luni poti cere operatorului sa-ti ofere aparate noi pentru angajati (aparate similare de 1euro bucata pentru prelungirea contractului) nu cred ca ii pasa cuiva de calitatea tastaturii ..

    Marele avantaj al acestor aparate este stand-by-ul mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*