UltraSn0w – e timpul sa iti cumperi un iPhone 3G

DevTeam spune foarte clar: orice fel de iPhone Clasic sau 3G, indiferent de firmware, bootloader sau modem firmware version va putea fi deblocat! Singura conditie este sa ai deja instalat firmware-ul 3.0 (care apare astazi) si sa jailbreakuiesti telefonul.

Ultrasn0w apare vineri in Cydia si va functiona la fel ca si Yellowsn0w: doar instalezi programul si iPhone 3G este deblocat. Demonstratia video de mai jos este facuta prin SSH. Ultrasn0w va debloca si acele telefoane care au acum Bootloader 5.09 si modem firmware 02.30.xx.

Astazi, cind vei vedea firmware-ul 3.0 in iTunes poti sa faci update la el, dar daca telefonul este pe alta retea decit Orange, vei sta 3 zile fara semnal.

Teoretic Ultrasn0w va functiona si pe iPhone 3G S, dar trebuie gasita o solutie pentru ca acesta sa fie jailbreakuit. Si asta poate sa dureze…

urmareste boio.ro pentru tutoriale si alte informatii la sfarsit de sapatamana. Pina cind apar toate informatiile, tot ceea ce faci cu iPhone-ul tau e… pe propria raspundere. Well,… si ce faci dupa ce postez eu tutorialul e tot pe propria raspundere :)

“Deruleaza” video pina la minutul 2.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. Adica daca imi iau un iPhone 3G la liber de la orange cu 2.2.1 si 02.30.30 il voi putea debloca facand un simplu update la 3.0 ?

  Si inca ceva: Sa iau 3G sau sa astept 3GS ?

 2. Dar un iphone 3G cu os 3.0 va putea fi jailbreakuit ?

  SI dintre cele doua care se merita sa il iau ?

 3. nu sunt sigur ca am inteles. Eu am 3G de la Orange cumparat cu 2.1 cred anul trecut. L-am jailbreakuit, are Cydia, merg aplicatii crackuite etc si il folosesc numai pe orange (nu ma intereseaza altceva). Deci diseara pot sa fac update la 3.0 si o sa am in continuare cydia ? Intreb pentru ca UltraSn0w vad ca il gasim vineri pe Cydia. Eu nu o sa am nicio problema cu reteaua, nu ?

 4. Eu ama cum iPhone classic, OS 2.1, modem fw 04.05.04_G, jailbrake-uit, unlocked etc. Deci daca fac azi/maine update la 3.0 prin iTunes cu ce-l jailbrake-uiesc ? Un link ceva te rog, eventual un tutorial :-D. Merci !

 5. Iar daca ne gandim la partea de wireless, care pe unele iPhone C nu a mai functionat dupa ce s-a facut update la v2.2.1, cred ca mai astept o luna, doua pana se aseaza toata treaba. :)

 6. Din asta “daca telefonul este pe alta retea decit Orange, vei sta 3 zile fara semnal” se poate intelege si doar sa folosesc telefonul pe retea Orange.
  Sau trebuie de fapt sa fie cumparat telefonul de la Orange ? Eu am tel. luat din US dar il folosesc cu numar/abonament Orange de la inceput ;)

 7. Am citit ceea ce ai scris ca se poate decoda si bootloader 5.09 si firmware 02.30 ?
  Va iesi azi sau maine ?

 8. Salut Adrian, detin IPhone 3G 8gb. care este blocat,in momentul de fata am urmatoarea configuratie : modem firmware 02.30.03 iar softul este versiunea 2.0. Cum ma sfatuiesti sa procedez pentru deblocare ? Il pot debloca cu ultrasn0w ? Cum sa procedez sa-l deblochez ? Se poate sa fac download la versiunea de soft 3.0 prin ITunes dupa ce-l conectez la internet ? Ce pasi trebuie sa urmez ? In caz ca nu pot face acest lucru acasa, ma sfatuiesti sa merg la o firma de telefonie care se ocupa de deblocari, am sanse dupa aparitia ultrasn0w sa-l deblochez pe cale software ?

 9. @ Nastase C-tin:

  ultrasn0w a aparut de mai bine de 2 saptamani. da o cautare pe boio.ro pentru a gasi pasii de deblocare.

  da, telefonul tau poate fi deblocat cu un update la 3.0 cu redsn0w sau pwnage tool urmat de un ultrasn0w

 10. as avea si eu o intrebare …daca o sa achizitionez un 3GS direct din USA ce pasi ar trebui sa urmez ca sa-l conectez la una din retelele de telefonie mobila di Romania?
  Multumesc anticipat!

1 Trackback / Pingback

 1. Breaking: iPhone 3.0 intarziat o zi | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*