TCM Turbo pentru iOS

Imi place sa vad firme romanesti care folosesc iPhone pentru a-si prezenta produsele. Un exemplu in sensul asta este aplicatia “TCM Turbo“.

Jucaria este, de fapt, o mare baza de date cu masinile care se pot tuna la firma in cauza. Ai o harta cu distribuitorii, sectiune de intrebari si raspunsuri, promotii si imagini cu ce fac ei.

In afara de design, nu as putea sa-i fac un review complet, asa ca iti recomand sa o instalezi (e gratis) si sa lasi feedback developerilor aici sau in iTunes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Update major la baza de date (noi nu depindem de update la acest continut de catre cei de la Apple pentru a updata continutul din aplicatie)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*