Twitter – de azi in AppStore

Am mai discutat despre achizitia Twitter – aplicatia Tweetie pentru iPhone. Jucaria a disparut ieri din AppStore pentru ca in noaptea asta sa apara sub noua forma si noul nume – un simplu “Twitter”.

Ca sa arate continuitatea, developerii au dus versiunea la 3.0. Propagarea prin AppStore dureaza ceva, asa ca deocamdata avem doar o icoana.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Chiar mai devreme cautam o aplicatie Twitter pentru Iphone-ul meu. Inca nu a aparut in AppStore dar suna promitator..sa vedem daca merita inlocuit cu TwitBird

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*