ce va aduce iPhone 3.0?

nu ne referim la software, pentru ca asta stim deja ci la viitorul hardware.

well, cele mai logice informatii de pina acum sunt: o camera video si viteza mai mare.

la capitoul video, apple a tot sustinut ca actualul iPhone are 2 probleme: cip-ul Nand nu vrea sa fie scris si rescris cu cantitati mari de informatie in timp scurt, iar camera foto e slaba. ok, sa zicem ca sunt scuze de bun simt.

asta inseamna ca viitorul iPhone va avea o camera video sau cel putin o alta camera foto, de calitate mai buna si o memorie Nand mai buna. Perfomanata bateriei ar putea fi imbunatatita cu ajutorul unui ecran OLED care consuma mai putina energie si e mai vizibil.

Pe de alta parte, Apple ne poae oferi viteza mai mare. La capitolul mobile data – poate un 3.5G nu strica, iar la capitolul WIFI nu ne-ar deranja un wireless N.

daca adaugi asemenea calitati hardware la firmware-ul 3.0 ai un telefon aproape perfect. sau cel putin – mult mai bun decit orice alt smarphone de pe piata.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. well, eu cred ca o sa lanseze un nou telefon poate cu o baterie mai buna si cu ecran imbunatatit, apoi mai asteptam inca 6 luni si mai adauga si wireless N si cu design mai cool ca cel dinainte si apoi tot asa ca sa poata sa tina industria in viata …parca totul incepe sa devina previzibil, cu toate ca ei incearca sa fie cat mai misteriori si imprevizibil … noul firmware este cea mai buna dovada, suntem la varianta 3.0 si tot nu este complet … la 4.2.1 o sa avem si noi o aplicatie pentru video recording, o sa putem sa trimitem clipuri video prin mms si multitasking …

  2. sub scriu mai sus, deja devin cam enervatnti cei de la apple, ne dau cu tzaraita chestii simple si noi ne bucuram ca un copil mic la o acadea, mi se pare penibil ce fac ei si sincer lipsit de bun simt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*