iPhone 4 de vanzare?

Am inceput sa primesc, tot mai des, cereri de genul:

“Ia-mi si mie un iPhone 4 mai ieftin din America si iti trimit banii” sau

“Banuiesc ca ai toate versiunile de iphone pe acasa. Ma intrebam daca ai vre-un iphone 2g si ai vrea sa-l dai la un pret cat se poate de mic. In jur de 200 ron.”

In primul rind – WTF?

In al doilea rind, toata lumea care se documenteaza putin stie ca un iPhone 4 nu se vinde de catre Apple sau ATT, pe teritoriul Statelor Unite decit la abonament. Si activarea se face imediat, in magazin. Asa ca trebuie sa fii cetatean american si sa platesti un abonament de cel putin 60 dolari/luna timp de 2 ani.

iPhone 4 se gaseste pe eBay sau direct la operatorii Canadieni, englezi sau in alte tari care il ofera deblocat, dar si acolo, regulile de cumparare sunt stricte.

Hai ca nu e greu de inteles.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Te inteleg, Adi, nici mie nu mi-ar place sa ma sacaie lumea cu cereri de cumparare telefoane, sau alte chestii, asa ca-ti dau dreptate. Singurul lucru cu care nu-s de acord e faptul ca AT&T n-ar vinde iPhone4 fara abonament. Eu tocmai am primit unul de cateva zile, cumparat de un prieten din Arizona, blocat in AT&T, dar liber de contract. Nu e necesar sa postezi acest comentariu daca nu doresti. Cu stima, TD.

  2. Daca a venit cu 4.0.2 ii salvezi shsh cu TinyUmbrella si ii faci downgrade la 4.0.1. Apple inca semneaza shsh-uri pt 4.0.1. Am incercat eu ieri cu un iPhone4 venit cu 4.0.2.

  3. Nu vreau sa va contrazic dar ma vad nevoita sa o fac. Am o prietena care este casatorita in America si am mers in vizita la ea .Visul meu a fost sa vad New – yorkul asa ca ma dus sa il vizitez, de acolo am cumparat ,,EU” de la un magazin de telefoane un iPone 4 liber de contract cu 298$ care functioneaza perfect .

  4. @anca: ma indoiesc. Pe de alta parte, uita-te la data cind a fost postat acest articol. Este cu 9 luni in urma. S-au mai schimbat citeva chestii intre timp.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention iPhone 4 de vanzare? | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*