fanteziile copilariei mele

am gasit azi unul dintre deserturile mele preferate. Fantezia era una dintre putinele placeri pe bani putini, inainte de ’89. Ea si preambalatele.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. mai adriane miar trebui si mie unu:P..o savurez in poza..auzi acuma vad ca u o manci pe macbook =))) ce tare si io manc pe al meu cand am chef :D:ce sa zic io pofta buna :P

  2. mmm arata delicios..chiar sunt curioasa ce se manca inainte de ’89…ca eu una m-am nascut deja in epoca “democratica” cica,plina de fast-food si ciocolata la greu.sunt curioasa,daca ai pune un copil de 10 ani acum sa aleaga intre desertul copilariei tale cel de mai sus si o shaorma ce ar alege?

  3. @simona: sunt multe deserturi excelente care existau si inainte de 89. sa nu uitam ca Savarinele, eclerul, preambalatele, nuga, salamul de biscuiti, ciocolata de casa si muuulte altele erau pe atunci la moda. Eu zic ca si acum conteaza forma de prezentare. O shaworma nu e dulce, dar daca il pui pe copil sa aleaga intre o savarina si cine stie ce prajiturele care sunt acum pe piata, poate ca tot savarina ar castiga. e chestiune de gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*