noile jucarii Gmail

gmail a scos pe piata 13 jucarele noi. ei le zic “experimental features” si toate sunt facute sa iti usureze munca de cititor de mailuri.

eu am activat deja pe o parte dintre ele si am inceput sa le folosesc. una dintre cele mai interesante mi se pare a fi “Mouse gestures” asta poate si pentru ca iti transforma vechiul laptop intr-unul care pare a fi cu multi-touch trackpad.

Use your mouse to navigate with gestures. Hold right-click and move the mouse left to go to a previous conversation, move it right to go to the next conversation, and move up to go back to the inbox view. Works best on Windows.

surprinzator, baietzii de la gmail zic ca optiunea merge mai bine cu windows.

daca nu ai deja optiunile activate, intra in gmail, mergi la settings – labs si joaca-te cu ele. atentie: nu merg decit cu ie7 si firefox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*