Spargi geamul pentru un Ultrabook?

Oare cit ar fi rezistat un Ultrabook intr-o cutie de sticla in Romania?

Update: Reclama face parte dintr-o serie denumita “Temptations” in care oamenii de pe strada sunt pusi sa faca un lucru nebunesc si sa arate ca isi doresc cu adevarat un Ultrabook. Cei care au spart geamul au luat laptopul.

Intel scrie clar pe geamul in care e bagat Ultrabook-ul ca persoana care reuseste sa sparga geamul poate sa plece cu jucaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Ma intreb de ce nu au facut actiunea asta in Elvetia. Probabil ca si acum asteptau un “client” …

  2. @Adi aici ai dreptate, dar sigur se gasea un roman pe strada respectiva si sigur il lua.

  3. Romanii sunt inventivi…. au reusit ei sa fure un seif cu sute de kg ….dapoi un laptop cu 4 geamuri. Sincer cred ca romanii furau tirul cu totul. Tirul care aducea suportii cu laptopuri , binenteles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*