twitter pe boio.ro

pe coloana din dreapta vei observa, de astazi o fereastra noua “boio.ro pe twitter”. acolo sunt ultimele 5 posturi ale mele de pe twitter.

am ales sa fac pasul asta (deocamdata cu ajutorul unui widget de la twitter) pentru ca am ajuns sa postez mult acolo. si era pacat sa pierdeti noutatile.

ca sa fii sigur ca nu pierzi nimic, insa, poti sa ma urmaresti pe twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*