2 in 1: Myrath deschid concertul Megadeth de la București

De parcă Megadeth nu era suficient de tare, deschiderea concertului lor de la București este asigurată de Myrath și Dirty Shirt (trupă românească).

Megadeth cântă la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 să ne prezinte noul lor album, “Dystopia”. Eu recunosc că nu sunt atras în mod special de ultimul album, dar vechile lor piese sunt capodopere care nu trebuie ratate.

Eu am fost și la concertul de pe 22 mai 2013 și pot să spun că a meritat din plin. Vezi aici clipurile filmate de mine la concertul Megadeth.

Ca să-ți faci o idee (dacă nu îi cunoști deja), ascultă piesele de mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ufff greu greu …cand 70 % asculta pe minune…..tu vii cu megadeth….
    apropo am auzit ca magica are o noua solista…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*