bursa profesionistilor din presa pentru bloggeri

site-ul pare a fi o tentativa slaba de spam. dar asta se rezolva usor cu 200 dolari.  vizionarea posturilor se face numai pe baza de user name si parola ceea ce e cel putin ciudatatzel. eu as fi lasat posturile la liber, cu tot cu descriere si doar daca vrei sa aplici pentru post sa ti se ceara sa-ti faci cont.

headeru suna putin comunist, ca sa nu mai zic de fraze de genu

“Considerăm că mass-media românească are nevoie de BPdP pentru corecta ierarhizare a valorilor, pentru onestitate cu ea insăşi.”

o mica sugestie: bagati acolo si o rubrica pentru bloggeri. vad ca exista deja cereri pentru “editori stiri new media” de aici si pina la bloggeri profesionisti nu mai e decit un pas. sunt convins ca cereri ar exista. si cel mai probabil si oferte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*