iTunes de Pasti

Apple incearca, mai nou, sa vanda iTunes Gift Cards acolo unde te astepti mai putin.

In urma cu doar citeva zile treceam prin raionul de ciocolata. Iepurasii Lindt se asorteaza cu Ouale de ciocolata. Printre ele, poti sa gasesti pachete de 3 iTunes Gift Cards.

Si nu erau de ciocolata.

In USA, gift-cardurile sunt tare la moda si te pot scoate din situatii neplacute atunci cind nu stii ce sa cumperi unui sarbatorit sau sa daruiesti prietenilor de Pasti sau Thanksgiving. Printre minunatiiile scoase la vanzare am vazut si Debit Carduri Visa sau Master Card. Le cumperi cu 10 pina la 100 dolari pe ele si cel care le foloseste poate sa cumpere orice din magazine sau de pe internet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*