NOHA in Romania

nu sunt fan al genului de muzica, dar piesa asta mi-a ramas pe creier…

iar NOHA (Noise of human art) vin in romania luna viitoare.

26.Nov.- OBSESSION CLUB -CLUJ NAPOCA (RO)
27. Nov.-FRATELLI STUDIO-BUCHAREST (RO)
28.Nov. -HEAVEN STUDIO -TIMISOARA (RO)

btw, videoclipul e fimat in romania si pe la ibiza

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. :D ihi Drăguţă melodie. Iniţial am crezut că e o melodie prin care se promovează Don Cafe :D Odată cu postul ăsta m-am lănurit- nu sunt români. Acum ceva vreme, la o băută, lumea şi-a tot dat cu părerea şi nu s-a ajuns la niciun consens.

  2. @innocente: solista e Minerva Diaz Perez din spania. restul formatiei este … internationala rau de tot: cehia, germania…

    iar reclama aia a facut-o celebra.

  3. E filmata la Periam, in jud TM, mai exact! :)
    E asa misto sa vezi plaiurile copilariei la TV si pe asa o melodie! :D

    Salutari din TM! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*