aveti cablu?

una dintre distractiile mele favorite este sa merg la cite un magazin de electronice si sa-i intreb pe vanzatori una-alta. si ca sa aflu una-alta, dar mai ales sa vad cit de mult stiu ei.

azi am nimerit intr-un magazin din centrul orasului Constanta unde se vind accesorii, piese de schimb si alte jucarii. am zis sa intreb si de un cablu firewire pt noul meu viitor mac.

“firewire 9 pin – 4 pin?” ma intreaba, blocata, duduia de la comenzi. “pai exista si cu noua??”. ii explic ca e cablu pt mac, cauta in stoc si nu gaseste. cauta in nush ce cataloage si da in sfarsit de el: “nu exista in tara. trebuie adus de afara”. ii zic ca sunt dispus sa astept o saptamana si sa-mi dea de veste ce si cum…

apoi, ca sa ma mai distrez putin o intreb si de un cablu mini-display port – VGA. cu asta am bagat-o in ceata de tot. a rasfoit vo 3 reviste pina cind i-am zis ca ma uit eu… ca stiu cum arata. ii arat si poza pe iphone (aia cu mufele de la noul macBook Pro) si o vad si mai confuzata…

am plecat zambind…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. hai bre Adriane te comporti ca chioru in tara orbilori de ce faci asta ….. :)
    pai d c nu iei din MIAMI cablu ca doar sti ca suntem inapoiati :)
    mai bine streseazai paia de la MIAMI cu apple mac mac ,s-au nici cei de acolo nu sunt la nivel
    tu ai cerut cablu ala la mist-o ca ori cum nu aveai nevoie de el banuiesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*