decizia macBook Pro

gata, mi-am comandat un MacBook Pro. stiam exact ce am nevoie, dar decizia de a-l face mai bun si conceptiile legate de ce merita sa iau pentru ce am nevoie m-au cam intarziat. numai 2 zile…. Asta pentru ca vroiam sa dau bani pe ceva ce am sa folosesc pentru cel putin 3 ani.

in plus este trecerea de la windows la mac. si vreau sa fie una care sa merite.

am ales un MBP pentru ca am nevoie de firewire si de un display mai mare. pret total (cu taxe): 2330,46 dolari.

2.4GHz Intel Core 2 Duo

15-inch widescreen

4GB Memory

250GB hard drive

NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 256MB

mi-am dat seama ca nu am nevoie de procesor de 2.53 sau 2.8 si nici de placa video de 512. am ales sa cumpar mai mult RAM de pe apple.com pentru ca nu vreau sa umblu deocamdata in maruntaiele laptopului. o sa-i fac un upgrade de HDD la unul de 500 sau 750 GB cind o sa simt nevoia.deocamdata, pe HP am 100 Gb liberi. plus 2 HDD externe.

am cumparat separat un cablu firewire 9pin-4pin (12 $) si un adaptor mini-display port – VGA (29 $). mai am nevoie de o geanta pt el, dar nu am gasit inca una pe gustul meu.

ca sa iau decizia am sunat de 3 ori la apple, am citit zeci de posturi de formuri, blog-uri si site-uri de specialitate, am discutat cu amici care au deja mac si am gandit bine ce am nevoie.

voi folosi MBP pentru orice Altceva IN AFARA de jocuri: net, editare video si foto, blogging, comunicare, xp cu vmware etc.

am o lista lunga de aplicatii pt mac (aproape 5 GB) din care o sa-mi aleg ce am nevoie. si trebuie sa ma apuc de citit.

ok, acum chiar vind laptop HP. la reducere. il vrei? da-mi un mail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Intrebare:
  Am vazut ca ziceai ca ai vorbit cu cei de pe Apple.com, intrebarea mea este..comanda ti-ai facut-o de pe apple.com cu livrare in romania sau in state pe cand te vei intoarce?
  Te intreb pentru ca si eu am un cont in State la Bank of America si daca ar fi o cale sa mil cumpar si eu de acolo as prefera sa o fac.
  Mersi

 2. salut.
  am si eu o intrebare pt. utilizatorii de os pe mac.
  cu ce cititi fisiere .pdb, acelea de pe palm.
  merci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*