neogen newz la vale

da cu ce-am grsit ar zice unii.

ok. prima editie a fost de incercare. a doua insa e deja prea de tot. e bun user generated contentu dar baietzii au evoie neaparat de cineva care se pricepe. arhi, zoso, neogen – eu va dau numai citeva sfaturi prietenesti.

in primu rind stiti ce e ala luft? sau head space? e spatiu ala maaare de deasupra capului lu arhi care e neacoperit si care face filmarea sa arata f f neprofesional. ca sa nu intru in detalii, spatiul ala tre sa fe numai mic (cam juma) decit capul lui (de la frunte la barbie).

apoi nu mai faceti stop cadru cind bagati cartonu ala cu neogen newz. e deranjant si la fel de non-profi. si rugati pe cineva sa-l faca. nu da bine daca il faci moca, pe net la creatr. nu e alta, dar oricine poate sa-l copieze sau sa faca mijto de el.

bagati si voi o sigla/logo intr-un colt neogen news si da muuult mai bine. macar una lipita de peretele din spate

arhi, nu te mai uita “peste camera” ca se vede. chiar si cu ochelari.

gasti un fond mai colorat. peretele ala alb e asa de anost. asta daca nu vreti sa bagati o chroma si sa faceti ceva mai mijto. pe linga asta puteti sa bagati niste imagini sa aveti si niste voice-over. rezultatu va fi cu totu altul.

e pacat de conceptu zoso si arhi daca rezultatu final e asa de slabutz. daca eram acasa va ajutam eu macar cu o camera mai buna si un cadru de doamne-ajuta.

si nu v-ar strica un om pe teren. ceva gen asta

pt cine nu stie despre ce vb…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*