o zi fara akismet

la inceput nici nu stiam cum se pronunta.

acum sunt convins ca akismet ma ajuta. niste baietzi s-au gandit insa sa vada cum ar fi o zi fara protectie anti-spam pe blog. asta ca sa vezi ca e rau cu rau, dar mai rau fara rau…

15 decembrie e ziua fara akismet. ai curaj?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Cred ca o sa o fac. :D
    Cumva akismetu meu s-a dat peste cap, pentru ca un post a fost bombardat cu spamuri. A oprit absolut tot, dar de cand cu mizeriile astea, absolut orice comentariu imi intra in moderare.

1 Trackback / Pingback

  1. O zi fara Akismet | MariusSescu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*