20 Comments

 1. Din pacate, conform siteului oficial al dezvoltatorului, Navigon ofera o acoperire de doar 10% pentru Romania, ceea ce este practic egal cu zero. Foarte util este insa celor care au drumuri in Europa Centrala si de Vest.

 2. A aparut si pe torrent free of charge :)
  Din pacate cere os 3.0 si eu inca nu am sa-l probez.

 3. zic ei ca are si hartii din romania….dar chiar o merge gps in ro la iphone?ptr ca la mine unu sta vreo 3 minutzele sa isi i-a satelitzii …si are o acuratetze de 45-50 de metri.daca se risca cineva sa il cumpere…sa bage un coment aici.sau daca il gaseste care pe vreun torrent sa puna si el un link.chiar sunt curios.o zii buna!

 4. incercati IDA chiar merge cat de cat bine dar nu pentru detalii extreme .Eu nu as da 95 dolari pentru ceva neterminat.

 5. Interfata e buna dar ca sa dai bani pentru o aplicatie care are Romania 10 % nu se merita (asta daca o folosesti in romania) cand ai iDA care este si gratis.

 6. Downloasdat … instalat …
  As putea spune ca in momentul asta iphone-ul chiar este un gadget complet .
  Ruleaza foarte ok, nu stiu exact pentu restul tarii cum sunt hartile dar pentru bucuresti harta este foarte detaliata… chiar si la nivel de nr .
  Ce sa mai zic .. nu merita banii .. dar este primul soft adevarat de navigatie pentru iphone de pana acum

 7. Este foarte tare aplicatia. Harta detaliata, cel putin in timisoara, lista poi complexa. Are si birds eye view.

 8. Am primit si eu aplicatia de la o matusa, dar vreau sa scot din hartile pe care nu le folosesc acum si sa las doar Romania. Am incercat sa schimb extensia din .ipa in .zip si sa dezarhivez, sa sterg si apoi sa arhivez, dar strica aplicatia.

  Stie cineva cum pot scoate hartile de care nu am nevoie?

 9. L-am testat si eu … este destul de detaliata harta pentru Romania, surprinzator. Nu cred ca isi merita banii pentru ca am vazut ca e 80 euro la reducere pana pe 30 iunie si din punct de vedere al facilitatilor ida este net superioara.

 10. dar ida nu are harti acceptabile pt RO si, cum spunea si adrian, nu te poti baza pe o aplicatie din cydia care costa atat si pe care nu stii cand o pierzi

 11. @com: navigatia turn-by-turn e ceea ce am asteptat de mult pe iphone, asa ca am descarcat navigon de pe itunes chiar acum. maine dimineata plec catre moldova, asa ca voi avea suficient de mult timp sa vad cum se comporta. la banii pe care i-am platit, astept multe

 12. Dacă îl dai jos de pe torrent merge si pe iPhone care nu e jailbrocken?

  Mersi mult!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*