Ai nevoie de o piesa de iPhone?

Ti s-a stricat jucaria si ai nevoie de piese bune sau de unelte sa o repari? iFixit are sculele cele mai bune si toate piesele pentru iDevice-ul tau. Daca ai probleme cu Mac-ul sau alte jucarii, ai sanse mari sa gasesti ceva util la ei.

De Craciun, boio.ro pune la bataie o reducere de 10 dolari din orice comanda pe iFixit. Codul de mai jos este folosibil pina in luna iunie 2011, dar e pacat sa nu il dau cuiva care are nevoie de el acum.

Asadar, foloseste-l cu placere, daca ai nevoie. Daca l-ai luat, lasa doua vorbe mai jos ca sa stie lumea ca nu mai este valabil.

Codul este: Comet_SB9RTQ1HBK.

3 Comments

  1. Stiam site-ul care e foarte bun fiindca iti si arata ce trebuie sa faci. Din pacate livrarea in Romania mai costa vreo 35 de dolari iar desteptii nostri de postasi mai adauga si taxe vamale cand au ei chef deci daca vrei sa-ti iei doar o piesa mica (ex. display de schimb sau baterie pt. iPhone) nu merita sa platesti atat de mult transportul + taxele vamale. Sunt si la noi provideri pt. aceste piese daca ii cautati pe net si preturile sunt foarte bune… dar ramane mereu intrebarea seriozitatii in Romania. Atentie ca in oferte sunt si multe piese 3rd party pe care nu le-as recomanda la o tehnologie atat de fina ca cea Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*