MuscleNerd la Apple

Celebrul menbru al DevTeam a postat acest mesaj pe Twitter.

E vorba de un tricou si un visitor Badge de la Apple. Oare a primit si el o oferta de munca asa cum are si @Comex?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Incet, incet sa inteleg ca va trebui sa renuntam la 3d-party software si sa devenim 100% utilizatori de iPhone cu cont pe iTunes ?

  2. Asta vroiam si eu sa intreb dar vad ca gLauR mi-a luat-o in fata , teoretic toti cei care sunt foarte buni in domeniul asta, sunt “furati” de catre apple , oare ce se va intampla , viitorul nu suna prea bine si mai trist este ca depindem de acesti oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*