iPhone 5 si carcasele lui

Producatorul de carcase Case-Mate a publicat citeva poze cu ceea ce pare a fi noul design pentru iPhone 5. Nu cred in zvonuri si toata povestea poate sa fie doar o gaselnita de marketing. Ce parere ai? Sa fi ales Apple imaginea iPad 2 pentru viitorul iPhone?

Imaginile au fost retrase de pe site-ul Case-Mate in scurt timp.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Din prea multe direcții vin informații despre cum că iPhone5 va fi mai mare ca să nu fie adevărat.

    Mie îmi place foarte mult cum arată iPhone4, dar vom vedea cum va fi 5: s-ar putea să fie mai bun.

  2. Eu tot astept de 2 generatii incoace sa scoata un iPhone cu logo iluminat…dar degeaba…poate la asta

  3. Prea multi oameni sunt nerabdatori ca sa iasa iPhone 5… dupa ce iese o sa umbla zvonurile ca e prea scump.. ca android nu stiu ce…

    Parerea mea este ca iPhone 4 merge super bine si are un design super tare… Apple nu isi schimba asa de des Design-ul … tot ce ar putea sa fie nou la un iPhone este sa fie ecranul mai mare si sa il faca oficial atunci cand apare iOS 5.

    Astept si eu sa vad ce mai baga nou la versiunea noua dar ma multumesc si cu 4.

  4. Am vazut pe un site niste poze leaked. Daca ar fi adevarate ar insemna ca iphone 5 seamana cu 4 la fel ca 3g cu 3gs. In poze arata carcasa spate si partea frontala cu tot cu display. Aveau codul de inregistrare “n28” sau “n48” , numai stiu exact dar stiu ca cele de la iphone 4 aveau codurile cu un nr mai mic (“n27”, “n47”)…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*