Comex schimba tabara: de la Jailbreaker la Apple

Nicholas Allegra, celebrul iPhone hacker cunoscut sub numele de comex trece in tabara Apple? Suna putin ciudat, stiu…

In urma cu doar citeva minute, el a anuntat pe Twitter ca, la inceputul lui Septembrie va incepe un internship la Apple.

Nu stiu daca informatia e adevarata sau nu, dar cu siguranta i-a suparat pe multi dintre cei care asteptau un Jailbreak nou pentru iPad 2 si iOS 5. Macar vom stii ca urmatorul iOS si device-urile Apple vor fi la fel sau poate chiar si mai sigure.

MuscleNerd – membru al DevTeam nu a scapat oportunitatea de a-l felicita. Cu toate ca de acum sunt in gasti total opuse.

Dar, pina la urma, cine ar rata ocazia de a lucra la Apple?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Ii scriam unui prieten, inca de acum o luna de zile,ca probabil pina la sfirsitul anului vor mai fi angajati niste jailbreakeri renumiti la Apple. Comex e bun. E al naibii de bun. Si merita sansa unei vieti normale, in care sa produca ceva, nu sa distruga doar pentru ca poate. Si cred ca nu gresesc atunci cind spun ca e un fel aparte de a-ti face CV-ul, atunci cind te iei la trinta cu “inginerii de la Apple”.
    Ceea ce totusi e aproape amuzant e ca daca nu i-au putut invinge, atunci i-au angajat :)
    Stiu, stiu! E doar un internship! Se va finaliza cu o angajare…
    Spre deliciul meu, din ce in mai multi “haiduci” care propovaduiesc “eliberarea” din lanturile sistemului iOS, doar pentru ca asta inseamna sa fure aplicatii de nici un dolar bucata, vor avea parte de o lunga perioada de 4.3.3. Asta, daca au apucat sa isi faca JB. Daca nu…ghinion!

  2. Pai nu stiati ca cei care au fondat apple au fost hackeri? dar nu au avut ce hackeri =)) Lasam gluma la o parte, biateii de la apple chiar sunt hackeri! 99% din team e plin de “baieti rai” si fac un sistem mai sigur decat se poate!

  3. E doar un internship….nu înseamnă neaparat ca s-a angajat la Apple. Poate s-a dus sa facă spionaj :).

1 Trackback / Pingback

  1. MuscleNerd la Apple? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*