drivere MSI Wind pentru MacOS

mai stii jucaria aia de laptop care stie sa booteze repede pe XP? ma refer la MSI Wind. ei bine, producatorii au demonstrat ca stiu sa ofere utilizatorilor ceva ce altii nu au si sa-si vinda in felul asta netbook-ul mai bine ca oricine.

au aparut (neoficial) primele drivere pt MacOS pentru MSI Wind. marea problema era cu placa de retea WIFI. acum merge. asa te faci cu un netbook de 399 dolari care stie sa ruleze MacOS.

daca vrei sa ai si update-uri si sa te simti legal poti sa cumperi MacOS. e la juma de pretul Vista.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. ce poti sa faci cu mac pe jucaria aia? Care mai e farmecul? Te mai si chinui cu trackpad-ul ala…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*