Mouse-ul invizibil mai aproape cu un pas

Nu suntem chiar in era “Minority report”, dar un Mouse invizibil poate sa intre in productie pentru numai 20 dolari. Ideea pare simpla: un computer dotat cu un ansamblu – camera care vede in infrarosu si un laser infrarosu poate sa scape de mouse.

Cele doua jucarii “privesc” catre suprafata unde sta de obicei mana userului si detecteaza miscarile degetelor. Video de mai jos explica inventia intr-un mod cit se poate de placut.

Cu un MacBook Pro care are un multi-touch trackpad in dotare nu am mai simtit nevoia unui mouse de ani de zile. Daca inventia prezentata mai sus ar fi sufiecient de precisa, nu m-ar deranja sa renunt la trackpad. Spatiul respectiv ar putea fi inlocuit la un laptop de alte dotari interesante.

Am o intrebare mai importanta. Cerneala invizibila ca aia din clip cind se inventeaza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*