Filmat si editat pe iPhone 4

Primele clipuri cu aceste cuvinte in titlu au inceput deja sa apara pe net. Si daca ar fi vorba doar de un video cu pisica de familie, poate nu ar parea interesant. Dar avem un film de scurt metraj si un videoclip muzical.

Trupa The Anix a ales sa filmeze videoclipul oficial pentru piesa “Enemy Eyes” cu un iPhone 4 lipit cu scotch de un trepied. Cintecul a fost si el inregistrat cu scule Apple: Logic 9 pe un MacBook Pro i7. Trupa a vrut initial sa faca si editatea pe iPhone, dar aveau nevoie de citeva efecte asa ca au ales sa foloseasca FInal Cut Pro pe acelasi MacBook Pro.

Primul film de scurt metraj filmat si editat cu iMovie pentru iPhone 4 a rapit creatorului sau – Michael Koerbel 48 ore. Rezultatul este la fel de interesant. Se numeste “Apple of my Eye”. Au ceva cu “ochii” astia…

Si apropo de folosirea iPhone ca si scula de filmat si editat in HD. Daca observi ca nu mai ai spatiu pe telefon dupa ce ai editat un film, poti sa-l pui pe iPad fara sa folosesti un computer. Ai nevoie de cablul USB al telefonului si acel adaptor de USB pentru iPad (Camera Connection Kit) si poti sa-l exporti imediat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*