iPhone nano take 2

ziceam ca nu vreau un iPhone Nano. mai ales daca vine cu clapeta. daca are insa aceeasi forma si e doar mai mic, devine oarecum mai acceptabil. evident ca primele zvonuri sunt alimentate de chinezi. in cazul de fata o firma care face accesorii.

nici nu s-a auzit bine despre iPhone Nano ca a si aparut o husa pentru el. alte surse spun ca jucaria va avea doar suport pentru Edge, adica un fel de iPhone Clasic.

iti iei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. as prefera un iphone cu memorie mai mica(1-2 gb) cu posibilitatea de a o mari printr-un card. nu cred ca o sa faca un iphone mai mic. si-ar pierde principalele calitati: web+filme vazute calumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*