Motorola Xoom – a spectacular work in progress

Au inceput sa apara primele review-uri pentru Motorola Xoom.

Pretul e mai mare decit al iPad si bateria tine mai putin. Pentru un device care se bate cu produsul anului 2011 e cam greu de crezut ca va reusi sa castige. Concluzia lui Joshua Topolsky spune multe:

Is the Xoom a real competitor to the iPad? Absolutely. In fact, it outclasses the iPad in many ways. Still, the end user experience isn’t nearly where it needs to be, and until Google paints its tablet strategy and software picture more clearly, we’d suggest a wait-and-see approach.

Honeycomb and the Xoom are spectacular — unfortunately they’re a spectacular work in progress.

Eu abia astept sa pun mana pe un Xoom.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. cu citatul de mai sus am aflat tot despre xoom..este dar nu este :))
    Mie unu nu imi plac sneak peek-urile cu produse care apar peste ani, VREAU ceva real, ceva care intradevar sa ma faca sa zic wow! ceva gen Kinect! consider ca aceste sneak peek-uri sunt create pentru a defaima Apple si pentru a crea o imagine proasta pentru produsele apple…uite ce tehnologie avem noi, dual core, bla bla bla si cand apare pe piata (dupa un an) este o mare dezamagire ! (vezi LG cu o durata a bateriei mica)

  2. Sincer imi place mult Xoom din cauza os-ului mai mult. Sunt multe lucruri la el care nu au rost ( gen camera HD , cine are timp sa scoata ditamai tableta si mai pe urma sa si filmezi ) , dar nu poate spune nimeni ca apple nare probleme cu deviceurile lor( gen iOS deloc optimizat pentru a da o experienta pentru o tablet nu pentru un telefon cum face android pe samsung galaxy tab ; honeycomb e un os foarte bun pentru o tableta si e facut pentru ea )
    Insa cea mai mare problema pe care cei de la engadget au spus-o in podcastu lor e ca : XOOM nu are 16gb version ca sa concureze cu ipad care mai mult ca sigur este vandut in cele mai multe exemplare cu 16gb la fel ca iphone si ipod(ma refer la versiunea cea mai mica)
    Si inca un lucru care e deranjant : daca nu platesti abonamentul la 3g/4g LTE nu ai acces la WiFI pe o tableta de 800 de dolar ( 600 on contract ). Ar trebui sa ia modelul iPad cu plata la 3g …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*