La Multi Ani Steve Jobs

Astazi este ziua lui Steve – nascut pe 24 februarie 1955. Stim cu totii ca starea lui de sanatate nu este tocmai cea mai buna asa ca ii urez insanatosire grabnica.

Clipul de mai jos este unul dintre cele mai bune discursuri pe care le-am ascultat vreodata si singurul pe care il tin in iTunes si il arat tuturor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. E prima data cand il vad imbracat altfel decat in blugi si pullover negru :)).
  Sa se faca bine repede, ca trebuie sa lanseze iPad 2.

 2. Din nefericire, faptul ca Steve Jobs este bolnav se reflecta – parerea mea – asupra companiei. da, au lansari de produse tehnologice noi, o sa vina ipad 2, etc, din nefericire mare parte a software-ului lansat de apple a fost lasat de izbeliște. Mi-adiuc amintye cu placere de lansarea lui Iwork, cu Pages si nUmbers – the spreadsheet for the rest of us, etc… Suita a fost lasata de izbeliste, Ilife 2011 pentru mine a fost o dezamagire enorma – Promovezi HTML 5 in spume da nu oferi un soft de webdesign care sa -l foloseasca, ba mai mult am impresia ca l-au tras pe linie moarta – Imovie a devenit .. un fass, iphoto – au complicat interfata – itunes – se misca aiurea si numa ca nu sta sa plezneasca. Promovezi tehnologii noi – grandcentarl si opencl – si pe urma le lasi uitate – cum sa le foloseasca restul dezvoltatorilor cata vreme tu nu le folosesti in aplicatiile tale,interfata unitara a osx-ului s-a dus, etc.. Sunt un fan Apple, folosesc produse Apple, si soft Apple cumparat, insa stau si ma gandesc … unde m-or duce pasii. Sper ca aceasta minunata companie sa nu ajunga acolo unde a fost inainte de revenirea lui Jobs! Insanatosire grabnica Steve, avem nevoie de tine ca geniu creator !!!!

 3. La multi ani…dar din pacate prea putini pentru un om atat de vizionar,pacat ca mai are atat de putine zile de trait nu-l vom uita niciodata

 4. L-am revazut cu placere.
  Sincer mi se pare un geniu acest om simplu la vorba, insa foarte complex in exprimare.
  La multi ani si multa sanatate.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Steve Jobs - un discurs din 2005 » subiectiv.ro
 2. Microsoft isi sufoca propriul copil | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*