Noile MacBook Pro. Asa, si?

Apple a imbunatatit astazi linia MacBook Pro. M-am trezit cu cardul de credit in mana. Si asa am ramas cu el. Asta pentru ca Apple nu vrea sa ma lase sa le dau niste bani.

Nici nu ma mira ca le-au updatat astazi si nu au asteptat pina pe 2 martie. Pentru Apple, noul MacBook Pro nu este un update suficient de important incit sa aiba parte de conferinta lui de presa.

Noile computere nu aduc decit tehnologii noi. Nimic important si nimic care sa merite un upgrade.

Da, avem Thunderbolt. Dar avem jucarii care sa mearga cu noua tehnologie? Avem adaptoare de la Thunderbolt la USB sau FireWire? Tehnologia este de viitor, dar viitorul ala nu este astazi. Mi se pare interesant si ca Apple baga in seama AMD, dar nu la capitolul procesoare, ci la placi grafice.

Sunt dezamagit si de faptul ca durata de viata estimata a bateriei a scazut la noile MacBook Pro. Jucariile au si camera HD. FaceTime HD. Cine are nevoie acum de video-chat in HD? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aplicatia FaceTime costa 1 dolar in Mac App Store.

Iti iei un MacBook Pro nou?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Sincer eu ma gandeam sa imi iau , asta zilele trecute , aqm cand am vazut despre ce este vorba , nu prea ma incanta , macbookul meu air este ce-mi trebuie …

  2. Eu o sa imi iau unul, dar din cate am inteles un update in adevarul sens al cuvantului va fi in 2012. Atunci vom avea SSD-uri si acel liquid metal in loc de aluminiu. Daca vrei, poti astepta pana atunci. Aduce un plus de performanta, sunt mai bune ca generatiile anterioare, nu poate nimeni contesta acest lucru.

  3. Da, ca un prim Macbook este perfect. Astazi Macbook Pro 13″ imi ofera mai mult decat o facea ieri si la aceeasi bani, deci nu pot sa zic : “Nu este bun, astept generatia viitoare”.

    Nu, ca si un upgrade de la un Macbook Pro vechi. Diferentele nu au meritat atata asteptare, poze “incredibile” cu noile modele inainte de lansare sau zvonuri.

  4. Cea mai mare penibilitate mi se pare ca cer 0,99$ pe FaceTime ,chiar daca nu prea folosesc si nu sunt inpotriva softului platit (am dat 79 euro pe mobile me ,stiu stiu cel mai prost moment ales) mi se pare o chestie de companie marunta ,oaproape de penibil sa ceri pentru un servici oferit gratuit de forte multi alti provideri .
    Nu exista nici o scuza pentru aceasta taxa ,este o taxa meschina introdusa datorita unei politici comerciale mediocre in cel mai bun caz .

  5. Ai vazut ca la specificatii sunt mai bune? De fapt procesoarele sunt pe noua tehnologie Sandy Bridge iar bus-ul a sarit de la 1067 la 1333, plus placile de la ATI sunt parca mai bune decat nVidia (desi am nVidia si merge OK). Baietii care s-au jucat pe ele au facut teste de viteza si au iesit cam dublu la viteza fata de generatia anterioara la aceeasi configuratie si aceleasi frecvente de la procesoare … so … pt. cine cauta performanta upgrade-ul este destul de serios.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*