2 Martie

Apple ne spune care va fi produsul anului 2011.

Dap, avem conferinta de presa. Asta nu inseamna ca noul iPad se lanseaza pe 2 martie, ci doar ca va fi anuntat atunci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. E clar ca buna ziua: Va fi un iPad cu mai multe functii, printre care va fi si GPS. Altfel nu vad de ce ar scoate iconita in evidenta, aratand-o doar pe aceasta (profitand de faptul ca si pana acum a fost in colt)

 2. Iconita de la Maps nu e scoasa in evidenta, e acolo pt ca acolo ii e locul. Mai interesant e ca iPad-ul e dezvelit pana inainte de jumatate deci ascunde o camera in mod portrait acolo in centru ;). Dar stiam deja asta :))). Si GPS avea si inainte.

 3. Google maps de pe iPhone/iPad/iPod nu sunt facute de google tot apple le-a dezvoltat ,inclusiv iconita ,google pune la dispozitie doar baza de date pentru maps .

 4. Este clar faptul ca se prezinta iPad 2 care la fel de mult succes va avea ca celalalt ! In tot anul nu s-a gasit un produs care sa-l “bata” :) si nu stiu daca va fi si in 2011 !! Tot ce trebuie sa facem este sa stam pe boio.ro si sa ascultam :P

 5. Salut Adi,

  Dupa cum stii, poate fi si ceva legat de Light Peak. Cei de la Intel au programat tot o lansare in aceiasi zi, si se pare ca noul MackBook Pro va avea aceasta versiune de Light Peak.
  http://www.youtube.com/watch?v=khPx1dEIPnA
  Video-clipul este mai vechi, dar merita……OS X

  “Apple is expected to roll out new MacBook Pros–and possibly other products–on Thursday.”

  Apple to celebrate Steve Jobs’ birthday with release of new MacBook Pros. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*