16 Comments

 1. E clar ca buna ziua: Va fi un iPad cu mai multe functii, printre care va fi si GPS. Altfel nu vad de ce ar scoate iconita in evidenta, aratand-o doar pe aceasta (profitand de faptul ca si pana acum a fost in colt)

 2. Iconita de la Maps nu e scoasa in evidenta, e acolo pt ca acolo ii e locul. Mai interesant e ca iPad-ul e dezvelit pana inainte de jumatate deci ascunde o camera in mod portrait acolo in centru ;). Dar stiam deja asta :))). Si GPS avea si inainte.

 3. Google maps de pe iPhone/iPad/iPod nu sunt facute de google tot apple le-a dezvoltat ,inclusiv iconita ,google pune la dispozitie doar baza de date pentru maps .

 4. Este clar faptul ca se prezinta iPad 2 care la fel de mult succes va avea ca celalalt ! In tot anul nu s-a gasit un produs care sa-l “bata” :) si nu stiu daca va fi si in 2011 !! Tot ce trebuie sa facem este sa stam pe boio.ro si sa ascultam :P

 5. Salut Adi,

  Dupa cum stii, poate fi si ceva legat de Light Peak. Cei de la Intel au programat tot o lansare in aceiasi zi, si se pare ca noul MackBook Pro va avea aceasta versiune de Light Peak.
  http://www.youtube.com/watch?v=khPx1dEIPnA
  Video-clipul este mai vechi, dar merita……OS X

  “Apple is expected to roll out new MacBook Pros–and possibly other products–on Thursday.”

  Apple to celebrate Steve Jobs’ birthday with release of new MacBook Pros. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*