Mișcarea NU ajută la slăbit. Soluția e să ai grijă la ce mănânci

Un video care explică foarte bine de ce mișcarea (exercițiile fizice) nu ajută de fapt la slăbit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Scuze…. Sa ridice mana cei care merg 1 ora pe zi la sala….Restul parcheaza la intrare in minimagazin sa ia paine. Fa munca fizica 10 ore si ai sa si slabesti ….nu brusc (scaderea apei in corp) ci mai greu si invariabil ti se modifica si stilul de viata…..aaaa si mananca mai putin …ca nu ai nevoie de cele 2 kg de mancare pe care le bagi in tine !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*