Pokemon GO, în România. Jocul este oficial în AppStore

Pokemon GO in România

Pokemon GO in RomâniaRomânia este pe lista țărilor care are de sâmbătă Pokemon GO. Jocul care a făcut furori în toată lumea occidentală poate fi jucat și în țara noastră. Cei care au fost interesați de ea au putut să o downloadeze și să o joace din AppStore US.

Ce este Pokemon GO

Pokemon GO este un joc gratuit, dar care oferă prin In-App Purchase monedele cu care poți să cumperi diverse obiecte din magazinul intern. PokeCoins costă între 1 și 100 dolari.

Ideea jocului este cât se poate de simplă. Personajul pe care îl alegi la început are misiunea să alerge prin lumea reală și să prindă toate animăluțele fantastice precum Venusaur, Charizard, Pikachu sau Blastoise.

Cum joci Pokemon GO

Pe harta care apare pe ecranul principal vei vedea chiar străzile din jurul tău. Tot ce ai de făcut este să mergi în locația unde apare un personaj Pokemon și să-l capturezi. Atunci când un personaj este prea departe poți să-l ademenești în locația ta cu obiectele pe care le ai.

Odată ce ai devenit suficient de puternic, ai ocazia să mergi la Gym – locul unde îți antrenezi personajul.

De ce e bun un joc precum Pokemon GO

În primul rând Pokemon GO te îndeamnă la mișcare. Dacă stai pe loc nu ai cum să ajungi la Pokemoni. Ai nevoie însă de o conexiune la Internet (3G sau WiFi) pentru ca device-ul pe care îl folosești să îți detecteze mai bine locația.

Pokemon GO pentru iOS funcționează pe iPhone de la versiunea 5 în sus și nu merge pe iPod touch sau pe iPhone 4S sau mai vechi. De asemenea, producătorii nu garantează compatibilitatea cu iPad, deși dacă ai iOS 8 sau mai nou e posibil să meargă.

Joci Pokemon GO? Ce-ți place și ce te deranjează la el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Rokemon GO – plateste-ti impozitul sau cere autorizatie de constructie…. Personajul pe care ti-l alegi esti chiar tu … si prinzi animalute fantastice … cum ar fi Arhitectul constantei….(care apropo nu exista deocamdata) si nu ai nevoie nici de wifi nici de conexiune 7g ci doar de nervi de otel … si daca vrei sa mirosi ca la sala… mergi cu autobuzul….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*