militieni cu pusti de vanatoare

asta e una dintre situatiile in care imi doream sa fac o poza dar m-am abtinut…

in bahamas, o masina de politie cu girofaruri si sirene opreste la 10 m de mine. au coborit din masina doi indivizi solizi, dar oarecum supraponderali si se iau de un individ care statea in fata lor pe trotuar.

toate bune si frumoase pina cind militianu mai inalt de statura ia dim masina o adevarat pusca de vinatoare si o incarca. “baietzii buni” au discutat citeva minute cu pietonu si apoi si-au vazut de drum…

bine ca nu le dau astia pusti si la politistii din romania ca poate vor sa le foloseasca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*