Fixers’ Collective

Iti mai aduci aminte de cuvintul claca si ce insemna el pe vremea parintilor si a bunicilor?

Niste new-yorkezi au avut o idee geniala. Nu numai ca te mai scoate din casa, dar te si alegi cu chestii importante pentru tine – reparate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. sunt si pe la noi reparatori de umbrele.. sau erau, ultimul si singurul de care imi aduc eu aminte este un nene care avea in statia de autobuz de unde luam eu autobuzul sa ma duc la gradinita o masuta si un scaun unde statea si repara umbrele :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*